søndag 27. september 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 39

Hei dere!
Som dere kanskje har forstått har jeg fått to flotte jenter til å skrive på Fotomorro fremover :) Presentasjon av Miriam og Linda kan dere lese her :)

I ly av dette, ser jeg meg nødt til også å få noen andre til å ta seg av SundayChallenge, Fotomorro - så hvis du har lyst å skrive innlegg her hver søndag gir du meg en lyd på mail :)  Hvis ingen kan overta her inntil videre er jeg dessverre nødt til å legge SundayChallenge, Fotomorro på is for en stund... Det er trist, men på nåværende tidspunkt er dette noe jeg bare er nødt til å gjøre.

Denne runden går dog som normalt - så hvis du vil være med gjør du som du pleier: legg  inn kommentar med link til din blogg - og presentere DITT UKENS BILDE :) Skriv litt om hvorfor du valgte akkurat dette bildet også :)

Håper dere alle har det bra, og husk :



søndag 20. september 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 38

Ny runde med SundayChallenge :)

Skriv inn ditt innlegg i din egen blogg, og skriv som vanlig link inn i kommentarfeltet :)

Håper dere alle har det bra! Jeg selv har vært - og er - syk, derfor blir det lite blogging fra meg for tiden....

Husk at dere aldri er for sen til SundayChallenge :) Får dere ikke lagt inn bilde i dag, i morgen osv, så legger dere inn for to uker neste gang :) Og får dere ikke lagt inn neste uke, så tar dere 3 uker uken etter :) Skriv det gjerne i teksten i såfall!

Ønsker dere en flott uke :)


søndag 13. september 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 37

Ny uke - og nye bilder :)

Det er så gøy å se nye bilder - og lese nye historier hver søndag :)

Hiv dere med også denne uken!

Håper dere har hatt en flott uke, og ønsker dere herlige dager i uken som kommer :)


søndag 6. september 2009

SundayChallenge, Fotomorro - uke 36

Ny uke - Nye muligheter :)

Hva har dere bedrevet tiden med den siste uken da? Her har det gått i fotball, fotball, fotball :) Begge håpefulle spiller fotball - så vi må jo delta på kamper og følge til trening for minstemann. Cup med tre kamper for yngstemann og kamp for eldstemann på samme dag er jo knall!!! Da er liksom hele dagen gått da :)  Men det MÅ til!
Heldigvis har vi fått gått litt tur i uken som har vært - må jo nytte det flotte høstværet! Fikk også tatt noen flotte bilder - endelig :) Har ikke vært så flink å bruke kamera etter ferien - det ble jo mye bilder i ferien, og da blir det litt "tørke" etterpå!
Har dere noen flotte høstbilder så hiv dere rundt og bli med i fotokonkurransen med tema "Høst" på Fotomorro - der kan du vinne flotte premier :)
Vel, da er jeg spent på hvilke bilder dere velger som "ditt ukens bilde" - gleder meg til å se!

Ha en superflott uke alle sammen!